Meblemsinformation

Coronaviruset/Covid-19

Uppdatering: 2020-03-31*** Viktig information ***

Hej alla medlemmar!

Idag går våran första satta tidsgräns ut. Som ni säkert förstått ifrån alla förändrade riktlinjer i vårt samhälle pga Coronan så är det svårt att hålla i kurser på ett tryggt sätt för Er som medlemmar.

Danssportsförbundet (DSF) har valt förlänga sina rekommendationer om att pausa föreningars kursverksamheter med pardanser med fysisk kontakt t.o.m. 30 april. Vi kommer även denna gången att följa rekommendationerna att pausa vår fysiska kursverksamhet.

Dansklubben Spinnrockarna jobbar febrilt med att kolla upp möjligheter att ta fram en webb-baserad utbildning för er. Allt för att Du som medlem ska känna dig trygg och att Vi som förening tar vårt samhällsansvar!

Vi ber om att få återkomma med mer information om vidare kurstillfällen och ang vår terminsavslutning i vår.

Mvh Dansklubben Spinnrockarna.

Uppdatering: 2020-03-14*** Viktig information ***

På grund av Coronaviruset och den ökade smittspidningen måste vi tyvärr meddela att all kursverksamhet på Spinnrockarna där vi byter runt mellan förare-följare samt motionsdans/söndagsdans kommer att pausas fram till 31/3 enligt DSF (Danssportsförbundet) & RFs (Riksidrottsförbundet) rekommendationer.

Då dessa riktlinjer kan komma att ändras/uppdateras plötsligt så sänder vi ytterliggare information via mail till samtliga medlemmar så fort vi har mer information.

Är ni intressade av att själva läsa mer om DSF och RFs rekommendationer och deras uppdateringar om Corona kan ni göra det här:


Tillbaka till startsidan