Meblemsinformation

Coronaviruset/Covid-19

Uppdatering: 2020-04-16


Kära Medlemmar.

Pga corona/covid-19 har vi känt att vi inte kunnat garantera er säkerhet, utan har följt alla myndigheters råd och rekommendationer och pausat vårens kursverksamhet i omgångar. Vi vill ju såklart lösa er dansbrist, och boten på detta är just DANS!

Tillsammans har ledarna, KU och styrelsen kommit fram till att ni kommer få resten av er kurs webb-baserad. Vi kommer varje dag, samma tid kursen börjar, sända ett klipp på vår YouTube-kanal med övningen/övningarna/tipsen som ledarna har för det tillfället. Ju bättre grunder vi har desto bättre dansare blir vi, så det kommer vara repetitioner så ni inte glömmer bort vad som gjorts. Men även saker anpassade för att klara av att utföras hemma.

Klippen kommer att vara både lite kortare och lite längre. Det kommer att förklaras i detalj HUR ni utför en övning. Och HUR ni kan öva på det hemma för att sen ta med det upp på dansgolvet när vi får dansa socialt igen!

Ni kommer få en länk på er mejladress. Har ni kurs tisdag klockan 18 så kommer den då. Länken är exklusiv för just ert Steg/Kurs och får inte delas vidare. Under 24 timmar har ni möjlighet att spela klippet om och om igen! Så kolla er mejl och var beredda med dansskorna, start söndag 19/4!

Väl mött.

/Dansklubben Spinnrockarna

Uppdatering: 2020-03-31*** Viktig information ***

Hej alla medlemmar!

Idag går våran första satta tidsgräns ut. Som ni säkert förstått ifrån alla förändrade riktlinjer i vårt samhälle pga Coronan så är det svårt att hålla i kurser på ett tryggt sätt för Er som medlemmar.

Danssportsförbundet (DSF) har valt förlänga sina rekommendationer om att pausa föreningars kursverksamheter med pardanser med fysisk kontakt t.o.m. 30 april. Vi kommer även denna gången att följa rekommendationerna att pausa vår fysiska kursverksamhet.

Dansklubben Spinnrockarna jobbar febrilt med att kolla upp möjligheter att ta fram en webb-baserad utbildning för er. Allt för att Du som medlem ska känna dig trygg och att Vi som förening tar vårt samhällsansvar!

Vi ber om att få återkomma med mer information om vidare kurstillfällen och ang vår terminsavslutning i vår.

Mvh Dansklubben Spinnrockarna.

Uppdatering: 2020-03-14*** Viktig information ***

På grund av Coronaviruset och den ökade smittspidningen måste vi tyvärr meddela att all kursverksamhet på Spinnrockarna där vi byter runt mellan förare-följare samt motionsdans/söndagsdans kommer att pausas fram till 31/3 enligt DSF (Danssportsförbundet) & RFs (Riksidrottsförbundet) rekommendationer.

Då dessa riktlinjer kan komma att ändras/uppdateras plötsligt så sänder vi ytterliggare information via mail till samtliga medlemmar så fort vi har mer information.

Är ni intressade av att själva läsa mer om DSF och RFs rekommendationer och deras uppdateringar om Corona kan ni göra det här:


Tillbaka till startsidan